01/08/2016

Referencer

Zoneterapi og massage

Jeg har igennem flere år fået massage og nogle gange zoneterapi hos Anlis Bronton, både i firmaregi og senest privat. Har altid været fuld tilfreds med behandlingerne og er altid glad for at komme ud til Anlis, som har en venlig og rar måde at være på, så jeg kan klart anbefale behandlingerne der.

Lotte

Zoneterapi

Jeg havde i gennem flere år været plaget af hovedpine, kvalme og svimmelhed, da jeg besluttede at starte hos Anlis.

Anlis kan flere behandlingsformer, så når jeg kom med spændinger i nakke/skulder vidste hun, at det var bedst at massere dem  væk, og da jeg havde spørgsmål om min medicindosering testede hun det via kinesiologien. Det er jo praktisk, at kunne få løst så mange problemer på samme sted. Anlis har også fortalt mig en del om, hvilke vitaminer og mineraler jeg bør tage og hvilken kost jeg bør spise for at få det bedre.

Hos Anlis er det ikke kun een ting hun ser på, men hun ser på hele mennesket.

Så allerede efter 5 - 6 gange oplevede jeg en pludselig og voldsom forbedring af symptonerne. Efterfølgende har jeg fortsat behandlingen 1 - 2 gange pr. måned, i starten for at forebygge tilbagefald, men efterfølgende mest pga. velvære og energi, som jeg oplever efter hver behandling. I dag har jeg det rigtig godt.

Jan Mølgaard

Zoneterapi

Jeg har igennem en del år gået til zoneterapi hos Anlis. Oprindeligt startede jeg med mine behandlinger, fordi jeg døjede meget med maveproblemer. De problemer blev bare større over tid, så jeg tænkte, at zoneterapi måske kunne være en løsning for mig, da alt andet åbenbart ikke rigtigt virkede.
Under mine første tider hos Anlis, gik det op for mig, at jeg havde rigtigt svært ved at slappe af. Det var så også noget, som jeg har skullet arbejde med. I dag er problemerne med min mave blevet meget bedre, men jeg går regelmæssigt til zoneterapi hos Anlis ca. en gang om måneden. Dels fordi jeg tænker det som vedligeholdelse af kroppen og dens funktioner – men også fordi det er blevet dejligt afslappende af blive trykket under fødderne.
Jeg oplever det som rigtigt rart at komme til zoneterapi hos Anlis, da der altid er en rolig og tryg atmosfære i klinikken. Det er Anlis´ rolige og professionelle væremåde, som har gjort, at jeg har kunnet slappe af i behandlingen, og at jeg har fået så meget ud af mine handlinger, som jeg har fået.

Tina

Reiki healing & regression

Jeg konsulterede Anlis efter en længere periode med et lavt energiniveau og store forandringer i mit liv. Jeg har gennem årene prøvet mange forskellige alternative behandlingstyper, men aldrig tidligere Reiki-healing. Jeg valgte Reiki-healing, da jeg havde læst om denne spændende behandlingsmetode, hvor healeren kunne "overføre" energi, som bringer harmoni mellem krop, sind og ånd.

Anlis er en dejlig og rolig behandler, hvor jeg hurtigt fandt den fornødne ro og tillid. Behandlingsformen omfatter for mig udover Reiki-healing en rådgivning om motion, kost, livsstil, krystaller, tarot-kort og meget mere. Behandlingerne har bragt mange spændende og betydende oplevelser med sig - lige fra at se tegnefilm til at finde den "indre indianer".

Behandlingerne har betydet, at jeg har prøvet regression to gange i forløbet. Disse har i sig selv været store oplevelser, men har ikke mindst givet en mærkbar ro, som også mine nærmeste har kunnet mærke. Jeg er blevet meget bevidst om, at der er mere mellem himmel og jord end det blotte øje umiddelbart kan se og jeg roligt kan stole på de "beskeder", som mine hjælpere giver mig enten direkte eller via Anlis.

Jeg har oplevet, at "brikkerne er faldet på plads" i mit liv og jeg har opnået en indre ro og afslappethed, som jeg ikke tidligere har kendt til.

Connie Vinther

zoneterapi & massage

Jeg begyndte mine behandlinger hos Anlis efter en pludselig opstået smerte i ryggen, som ikke ville fortage sig. Denne smerte udviklede sig fra ryggen og ned i højre balle og lår, og det stod hurtigt klart at jeg havde problemer med min iskiasnerve.

Jeg havde i længere tid overvejet en form for alternativ behandling pga. problemer med gentagne og vedvarende betændelsestilstande i bi- og pandehule, men min smerte i ryggen blev altså springbrættet, der fik mig i gang.

Anlis begyndte med en god og grundig afklaring af problemer og symptomer og vi havde en god snak om mulige årsager og mulige behandlingsformer. Jeg var helt ny i forhold til disse behandlingsmetoder og havde derfor ikke de store forventninger. Vi blev enige om zoneterapi – dog af og til suppleret med rygmassage.

Jeg må indrømme, at jeg allerede fra starten var overrasket over virkningen af behandlingerne, men der skulle et længerevarende forløb til, før jeg kunne sige med sikkerhed, at jeg havde tydeligt og markante forbedringer i forhold til mine bi- og pandehuler. Dette forhold havde Anlis fra begyndelsen gjort klart for mig. Mine problemer med Iskiasnerven var helt væk efter ca. 9 behandlinger.

Udover ovenstående nød jeg behandlingerne hos Anlis, som for mig virkede som indsprøjtninger med ny energi i den kolde og våde danske vinter. Det velvære man føler efter behandlingerne er utroligt meget værd.

Anlis optræder som en professional og rolig behandler som skabte en god tillid og tryghed hos mig fra begyndelsen af forløbet. Som sagt havde jeg ingen erfaring med alternativ behandling, og det faktum,  at Anlis er så ligetil og ”nede på jorden” som tilfældet af, var vigtigt for mig.

Anlis var god til at supplere sin behandling med gode råd om omlægning af levemåde, ændret kost og kosttilskud uden at virke som en ”sundhedsprædikant” og med god forståelse for det liv man lever og de muligheder man har. Jeg har taget meget af det med mig.

Jeg er nu stoppet med de faste behandlinger, da symptomerne som nævnt er væk, men jeg har efterfølgende i sinde at konsultere Anlis efter behov – om ikke for andet så for min velværes skyld.

Casper

regression

I mange år har jeg gentagende været udsat for store sorger. Netop de hyppige gentagelser har slidt på "batterierne" og jeg ville gerne finde frem til meningen med, at disse sorger skulle komme til mig. Hvad skulle jeg mon lære?

Så mærkede jeg behovet for at gå tilbage til tidligere liv for, herigennem at finde nogle ”koder” til mit nuværende liv. Der gik dog cirka 2 år, før jeg rigtig blev klar til seancen og tog kontakt til Anlis Bronton, som jeg fandt på Behandlerlisten på Nettet. Egentlig var det lidt svært at udvælge sig en behandler ud fra listen; jeg ville gerne møde en terapeut med solid jordforbindelse. Jeg valgte at læne mig op ad min intuition, og da jeg stødte på Anlis Bronton’s navn, føltes det rigtigt at opsøge hende.

Vi mail’ede sammen en tid for at mærke hinanden lidt, hvilket føltes meget trygt. Det vigtige, ifølge Anlis, var, at jeg havde udvalgt mig et fokuspunkt, jeg gerne ville arbejde videre med, altså en problemstilling i mit liv, som tilsyneladende var tilbagevendende. Jeg valgte sorg. Siden fandt vi hurtigt frem til en tid for regressionen.

Dagen kom, og jeg mødte spændt, men afslappet op – også mere afslappet, end jeg havde forestillet mig. Anlis forklarede grundigt, hvad der skulle ske, og da hun havde fået besked på, at jeg skulle trække et englekort samt et tarotkort, gjorde jeg det indledningsvis. Siden blev jeg bedt om at tænke på en sorgfølelse og rigtigt finde den frem igen. Da dette føltes nemt for mig, var dette tegn på, at jeg var kommet på det rette tidspunkt; at jeg var klar til at gennemgå regressionsterapi.

Gennem hele forløbet ville jeg kunne bede om hjælp fra min skytsengel – ja, ”han” ville være min ledsager igennem hele forløbet. Desuden ville det blive en hjælp for Anlis, hvis jeg hele tiden ville forklare hende, hvad jeg så og sansede. På denne måde ville hun bedre kunne guide mig.

Så var det tid til at lægge sig op på briksen. Jeg fik hjælp til at lægge mig godt til rette, og lå dernæst afslappet med pude og tæppe samt et håndklæde over øjnene – det sidste for at lukke evt. lysflimmer ude. Til lyden af dejlig afslapningsmusik blev jeg ledt gennem en total afspænding af kroppen del for del. Mentalt skulle jeg forestille mig en kontakt siddende på kropsdel efter kropsdel, og hver enkelt skulle jeg slukke for i mine tanker.

Så var jeg klar til ”at forstille mig elevatoren”. Jeg følte mig afslappet og vågen på samme tid. Ville jeg mon sanse noget? Jeg havde min naturlige tvivl. Alligevel så jeg hurtigt en elevator for mig og gik, på Anlis’ opfordring, ind i den. Mentalt skulle jeg så forestille mig, at jeg trykkede på én af knapperne, hvorefter elevatoren satte i gang. Den kørte støt og roligt – ingen sus i maven. Da jeg mente, jeg var fremme, blev jeg bedt om at åbne dørene. Jeg følte mig lidt urolig, for hvad mon der var på den anden side af dørene? Faktisk var jeg mest bange for, at der ingenting var……men det var der.

Jeg kan blot sige, at det var en facinerende oplevelse at give sig hen i sine indtryk og stole på, hvad jeg så. Af og til følte jeg, at min logiske sans forsøgte at spørge: Er du nu sikker på, dette er rigtigt? I disse situationer bruge jeg vist min vilje og tænkte: ”Stol på dig selv, kom nu, slap af og gå med”. Det fik jeg meget ud af. Var jeg i tvivl om, hvad jeg så, blev jeg bedt om at spørge min skytsånd om at hjælpe mig og tale tydeligere – tænk sig, det hjalp! Af og til frøs jeg lidt og puttede mig under tæppet. Anlis sansede det og pakkede min fødder ekstra godt ind.

Jeg så ét af mine liv for mig, idet jeg befandt mig i år 1849. Her stødte jeg på følelser, som jeg udmærket kender fra mit nuværende liv, og jeg gennemlevede stille og roligt sorgfyldte, genkendelige situationer. Anlis bad mig om at genopleve min egen død, hvilket også blev en tryg og naturlig oplevelse – ingen panik eller angst forbundet hermed. Fantastisk, men jeg har nu heller aldrig været bange for døden i dette liv – ikke sagt, at jeg ønsker den her og nu.

Slutteligt blev jeg bedt om at benytte elevatoren ”hjem igen”. Gradvist, men egentlig ganske hurtigt, mærkede jeg min fysiske krop igen; var tung i lemmerne, svedte lidt, følte jeg skulle tisse. Vel nede fra briksen igen, siddende på stolen, talte vi lidt om, hvad jeg havde gennemlevet – om jeg kunne bruge det til noget, og naturligvis kan jeg det. Anlis kiggede mig dybt i øjnene og sagde: ”Det er rigtigt, det du har oplevet – det er sandt. Du kan godt stole på det!” Det føles det også helt naturligt og trygt at gøre.

Sikken intens og dejlig oplevelse!

Helle

Virksomheder

Jeg arbejder også med virksomheder, som har interesse i at forbedre personalepleje og arbejdsmiljø for deres medarbejdere.

Indtil videre har jeg samarbejdet med følgende virksomheder:

 • Wirtek A/S, Aalborg (Ergonomi og undervisning)
 • Color Line A/S, Hirtshals (Ergonomi og undervisning)
 • Mekoprint, Støvring (Virksomhedsaftale med massage og zoneterapi), (Ergonomi)
 • Plantedirektoratet, Aalborg (Ergonomi)
 • MarineShaft, Hirtshals A/S  (Ergonomi)
 • JO Massage (Virksomhedsaftale med massage)
 • HedeDanmark for Skov og Landskab (Ergonomiundervisning)
 • Dansk El-Forbund, Aalborg (Ergonomi)
 • Sødisbakke, Mariager (Virksomhedsaftale med massage og zoneterapi)
 • Falck Healthcare (massage og zoneterapi)
 • Color Line A/S, Hirtshals - Kontor (Ergonomi)
 • LO Aalborg (Ergonomi)
 • Danske Socialrådgiverforening, Aalborg (Ergonomi)
 • By- og Landskabsforvaltningen, Parker og BLF, Aalborg (Ergonomi)
 • Dansk Metal, Aalborg (Ergonomi)
 • Krüger A/S (Ergonomi)
 • Danske Kyst- og Naturturisme (Ergonomi)
 • By- og Landskabsforvaltningen, Byggeri og Digital service, Aalborg (Undervisning og ergonomi)
 • 3F Region Aalborg (Ergonomi)
 • Enemærke & Petersen A/S

Læs mere om mulighederne for virksomhedsaftaler og -samarbejder her